GraphenTech - devrim niteliğindeki malzemeye dayanan ilk şifreleme para birimi


GraphenTech, deneyimli bir HP mühendis ve elektrikli araçların üretiminin kurucu ortağı tarafından kuruldu. GraphenTech Genel Merkezi Rotterdam'da, Hollanda'da. Şirket dünya çapında grafen malzemeleri tedarik edecek ve ürünü 77 GB kriptografik para biriminde para kazandıracak.



soyut

Yakın gelecekte, şehirlerdeki ulaşımın tümü sadece elektriğe bağlı. Bu çevre, gürültü ve daha iyi çevre kirliliği anlamına gelmez. Yakıt fiyatları şimdiye kadar görülmemiş yüksek değerlere ulaştığında, bu araçlar ev ceplerini delemeden 5 dakika süre ile şarj edilebilir. Belki de Londra'dan New York'a yapılan bir yolculuk, uçağın mevcut uçuş süresinin yarısını alır, hava koşullarına daha dayanıklı, daha güvenli, aerodinamik ve aynı zamanda daha hafiftir. Bir gün, tanıdık gadget'ımız daha ince olacak, daha hızlı olacak ve günlük yaşamımızda bile daha uzun süre çalışacaktır. Tıbbi gelişmeler, biyolojik süreçlerin daha iyi anlaşılması ve kontrolü ile insanların iyileşmesini destekleyebilir. Ve şimdi milyonlarca insan temiz ve güvenli içme suyuna erişebiliyor. Bunu yapmak için erişilebilir teknolojileri düşünün. Bu Bilim Kurgu fikirleri kısa zamanda bir mucize malzeme olarak da bilinen grafenin gelişimi ile gerçekliğin bir parçası haline gelecek.

Grafen, bir altıgen kafes içinde düzenlenmiş bir karbon atomu tek tabakadan oluşan ve ilk iki boyutlu nano malzeme imalatının araştırmasını teşkil eden bir karbon formuna sahip bir malzemedir. Bilim adamları uzun yıllardır grafen üzerinde teorisine giriyorlardı, ama 2004'te sonunda grafitin (hammadde) bir grafen atomunun kalınlığı ile ayrıldılar ve daha sonra 2010 yılında Fizikte Nobel Ödülü'nü geçtiler. Ödülü aldım. Grafen, şu anda bilinen en ince ve en güçlü malzemedir. Elektriği silikondan 200 kat daha verimli bir şekilde yürütür ve tamamen evrende dördüncü bol element olan karbondan oluşur.



Video projeleri hakkında daha fazla bilgi edinin

Graffin

tanım

Grafen, en çok ümit verici malzeme olma potansiyeline sahip ve çok uzun bir süre içerisinde elektronikte en büyük basamak taşı olacak.



Grafen, altıgen bir kafes içinde yer alan bir karbon atomu katmanından oluşan karbonun allotrop bir modifikasyonudur. Grafit, elmas, kömür, karbon nanotüp, fulleren gibi birçok karbon allotropun ana yapısal elemanıdır.



Sıradışı özellikleri

Graphene en güçlü, sürekli test edilmiş bir malzemedir, ısı ve elektriği etkili bir şekilde yürütür, neredeyse saydamdır ve büyük non-lineer diyamanyetik gösterir.



özellik

Grafik pazarı

Milyonlarca grafen dünya pazarı:

2012: 9 -> 2020: 126 $

LUX araştırması

2020: 310.4 -> 2025: 2100 USD

BBC'nin araştırması



Grafen pil piyasasının büyümesi:

2014'ten 2022'ye kadar% 38,4'lük tahmini büyüme oranı

Birlik Pazar Araştırması



Grafen yarıiletken piyasası:

2030'da 70 milyar dolar

McKinsey ve Şirketi



Piyasa tahmini

Grafen tarafından sağlanan teknolojik yenilik için fırsatlar önemli olsa da, talep hızla artmaktadır, bu nedenle malzeme temini henüz yeterli değildir. 2014 yılında, araştırma enstitüleri, üniversiteler ve özel şirketlerin araştırma ve geliştirme ve prototipleri için grafenin% 75'inden fazlasını kullandık. Bunlar arasında Nokia, Samsung, Intel ve IBM gibi tanınmış şirketler bulunmaktadır. Her gün, yeni şirketler grafenin ürünleri geliştirmek için nasıl kullanılabileceğini araştırmaya başlıyor. Lux Research, grafen pazarının 2012 yılında 9 milyondan 2020'de 126 milyon dolara yükseleceğini söyledi. Diğer uzmanlar daha hevesli ve 2025 yılına kadar küresel grafen piyasasının değerini 1 milyar dolar olarak tahmin ediyorlar.



BCC Research'e göre, 2015 yılında grafen bazlı ürünler için küresel pazar 1,5 milyon dolardı. Onlara göre, piyasa, 2021 yılında kümülatif yıllık büyüme oranında (CAGR) 310.4 milyon dolar olan% 35'ten% 61'e kadar büyümeye devam etmelidir. Biz özellikle pazarda bakarsak, böyle bir pazarın grafin pil olarak beklenen, projeksiyon 2014 2022 döneminde CAGR 38.4 oranında kayıt etmek, dünya pazarı 2022 yılına $ 1.150.000 ulaşacak (Müttefik pazar araştırması). Son olarak, böyle bir silikon alternatif malzeme olarak grafin yarıiletken görünümü, Nisan 2018 yılında McKinsey & Company tarafından son yayınlanan raporunda, 2030 yılında $ 7.0 milyar piyasa grafin yarı iletken tahmin etmek.



Ürün hakkında

Graphen Tech'in kimya departmanında, bu ekip grafen üretim teknolojisini iki yıldan fazla bir süredir desteklemektedir. Takımın faaliyetleri iki ana ürüne odaklanıyor: grafen oksit (GO) ve azaltılmış grafen oksit (rGO). Bunlar piyasadaki en popüler iki formattır. Elektronik, enerji depolama, malzeme karışımı, ilaç gibi çeşitli alanlarda kullanılabilirler. Yüksek kaliteli ürünler yüksek saflıkta (karbon konsantrasyonu ≥% 98 / ph 5). İkinci aşamada, www.GraphenTech'te pazarı çeşitlendirmek için nanoplatlar ve polimer elyafları geliştireceğiz. Yol haritasında gösterildiği gibi, sanayi üretimi patentlidir. Daha sonra, grafen bazlı ürünlerin ve yeni uygulamaların üretimi için önemli olan makine ve protokolleri korumak için diğer patentler geliştirilecektir.



Burosshin

blokcheyn çekirdek teknolojisi, hırsızlığı önlemek için, hem de iş ilişkisi korumak için, basitleştirmek hataları azaltmak için iş, işlem, bir üçüncü taraf tutmadan kurtaracak kalmaz, hızlandırmak için.



Örneğin, sınır ötesi ödemeler göndermek, GraphenTech gibi uluslararası şirketler için zor bir görev olabilir ve transferler olduğu için, bu işlem ücreti genellikle pahalı olduğundan İlgili birçok banka ve broker zaman alabilir. Şifreleme para birimi kullanımı, dünya çapında parayı hızlı, ucuz ve verimli bir şekilde taşımanıza yardımcı olur. Ayrıca, işlem sırasında istediğiniz zaman paranız olduğunda şeffaf yapabilirsiniz. Blok kitaplar, tedarik zincirinde yer alan çeşitli tarafların genel muhasebeci olarak işlev görebilir. Blokcheyn teknolojisini kullanarak parçaların üretimini daha hızlı ve daha doğru bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Transit kargo sahibi tedarik zincirinin tüm kullanım ömrü boyunca elden ele geçirebilir. . Tedarik zincirindeki akıllı sözleşmeler, ticari işlemleri ve sözleşmeleri otomatik ve şeffaf bir şekilde bütünleştirebilir.



Jeton ve detay sağkalım

77G, jeton sahibini teşvik ederek fiyat istikrarını garanti eden ERC - 20 ile uyumlu bir simgedir. Hukuk uzmanları uluslararası hukuka uymayı zorluyor. Bu süreçte teknik dokümanlar güncellenecektir.

Asgari satış tutarı 37 milyon dolar. ICO tamamlandıktan sonra, herhangi bir şans eseri dönüşse bile, yumuşak mağazaya ulaşmazsanız, döviz kuru geri ödeme için uygun olacaktır. Cloud Dale'in üst sınırı 133 milyon dolar, katkılar ETH, BTC, XRP, EUR, USD olarak belirlendi. Jetonların toplam başlangıç dağılımı 19.000.000.000 77G nesil belirteçtir ve jetonların dağıtımı birinci mertebenin sırasına göre belirlenir. Jetonların kripto para birimi değişimi için birkaç ana platformda listelenmesi planlanmaktadır. Özel Satışa asgari katılım 10 ETH'dir.



Faydalı bağlantılar



website

Whitepper

Facebook

heyecan

telgraf
Yazar: standout321

Bitcointalk profili: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1756728

Ethereum cüzdan adresim: 0x495A548499e336311Dec1219b9Fa34df00769c13

Comments

Popular posts from this blog

eLYQD - Globale Blockchain-Plattform für Universal Brands von e-Liquids

Malaysia370